Bliv Chauffør

Bliv chauffør eller cykelbud i KBH

Som chauffør eller cykelbud for DeliverIt kører du med mad for vores kunder i København.
Vi leverer altid til tiden og med et smil. Som chauffør eller cykelbud er du den vigtigste person til at sikre, at kunden får en god oplevelse.

Hvad kan du forvente?

Spændende og fleksibelt job

Alle dage er forskellige hos DeliverIt – du kører nye veje og møder nye mennesker. Samtidig kan du selv være med til at styre, hvor meget og hvornår du skal arbejde.

Selvstændighed og stor frihed

Jobbet er meget selvstændigt og så længe du er præsentabel og du leverer varen til tiden, så blander vi os ikke i mere.

Fast timeløn og feriepenge

Hos DeliverIt er du timelønnet på kontrakt, og du får naturligvis også feriepenge.

Kilometerpenge efter statens takster

Du får kilometerpenge efter statens takster for din kørsel i egen bil.

Ansøg her

Hvad forventer vi af dig?

Egen bil eller cykel

Vores chauffører fragter varer ud i egen bil, og vores cykelbude fragter varer ud på egen cykel. Du skal derfor enten have din egen bil samt gyldigt kørekort B eller din egen cykel.

Taler og læser dansk eller engelsk

Foruden et smil, skal du naturligvis kunne kommunikere klart og tydeligt med vores kunder, når du leverer varer. Derfor forventer vi, at du taler dansk eller engelsk.

Arbejdsom

Som chauffør eller cykelbud er det din fornemmeste opgave at være på pletten, når varen skal hentes, og at levere varen til tiden og med et smil.

Arbejde mellem 16-22

Vores kunder bestiller aftensmad mellem kl. 16:00 og 22:00, så det er primært her, du skal være klar. Du modtager bud på din telefon, og kan straks gå i gang.

“Hvis man kan køre bil og tale med kunder, er det et meget enkelt arbejde. Det starter med at jeg henter varen, pakker den, kører gennem byen, og afleverer varen hos en glad kunde – og så går der penge ind på kontoen, det er som en leg.”

Simon
Chauffør i Aarhus

“Folk er glade, når man kommer med varm mad. Jeg kan godt lide at være på farten, og det er rart at komme lidt væk fra computeren. Så jeg nyder virkelig at arbejde for Deliverit. Det er så nemt.”

Louise
Chauffør i Aalborg

“Jeg har kørt for Deliverit i et år, og det er et perfekt job for mig. Jeg kan bruge en aften på at køre rundt i byen og tjene ekstra penge. Jeg har altid godt kunne lide at køre bil og at møde mennesker.”

Lasse
Chauffør i Odense