Databehandling

På denne side finder du information om vores persondatapolitik.

Se også vores side om cookiepolitik.

Denne side blev sidst opdateret : 30.11.2021

Politik for databehandling

I det følgende kan du læse om hvad DeliverIts politik er, når det kommer til personlige data. DeliverIt driver den webshop du ønsker at bestille mad fra og derfor er det DeliverIts politik der gælder. Du kan læse omkring hvilke data der bliver indsamlet, hvem de bliver delt med og hvor vi indsamler dem.

DeliverIts politik på dette område kan godt blive rettet til en gang i mellem. Du bør derfor holde dig opdateret. DeliverIt tager databehandlingen alvorligt og gør alt for at sikre din data bedst muligt. Skulle der mod forvente ske angreb hvorved dine oplysninger bliver stjålet, så tager vi fat i rette instans med det samme.

 

Hvilke informationer indsamler DeliverIt?

DeliverIt indsamler og gemmer ikke-personlige informationer til statistisk når du besøger vores sider. Til dette bruger vi Google Analytics. Den data vi opsamler omhandler dit besøg på DeliverIt samt hvilke Deliverit-sider du besøger. Denne data kan DeliverIt ikke spore direkte til dig.

 

 

Hvilke informationer indsamler DeliverIt og deler?

I forbindelse med bestilling af mad fra DeliverIts webshop, der indsamles kun de data du selv udfylder. Dvs. Navn, adresse (herunder også koordinater), telefon samt din bestilling. Denne information bliver delt med den restaurant du bestiller mad fra. Restauranten bliver nødt til at have denne information for at kunne lave din mad samt kontakte dig hvis nødvendigt. Af sikkerhedsmæssige årsager indsamler vi også ind IP-adresse. Al Informationen indsamles for at kunne behandle ind ordre. Dette sker med hjemmel i Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a).

Hvis du ønsker at din mad skal leveres, så bliver dit navn, adresse og telefonnummer også delt med DeliverIts chauffør. Ellers så ved chaufføren ikke til hvem og hvor maden leveres.

 

Du indtaster også dine kreditkort oplysninger. Disse oplysninger gemmer DeliverIt IKKE, og DeliverIt kan heller ikke se dem. Du bliver med en sikker forbindelse overført til Quickpay, som håndterer din betaling sikkert og krypteret.

Dit telefonnummer bliver også delt med NEXMO – Det er en sms tjeneste. Det er for at kunne sende dig en SMS besked med informationer om hvornår din mad bliver leveret / hvornår du kan afhente din ordre. Vi fjerner dine oplysningerne ved NEXMO efter 3 måneder.

DeliverIt indsamler ikke oplysninger til 3 part. reklame og markedsføring. Dog har restauranten du bestiller fra mulighed for at sende dig en sms i ny og næ med et godt tilbud. Max 1 pr måned.

 

Min data

Du har til enhver tid ret til at få fjerne data der kan identificere dig som person. Det kan du gøre ved at sende email til den dataansvarlige: soren@deliverit.dk

 

Hvis du ønsker en kopi af din data, så bedes du ligeledes sende en email til soren@deliverit.dk

 

DeliverIt gør opmærksom på, at grundet bogføringsloven, kan din data tidligst blive slettet om 5 år – også selv om du anmoder om det.

Desuden har du også en klage mulighed til Datatilsynet, Borgergade 25,5 1300 København K. (www.datatilsynet.dk). Dem kan du kontakte hvis du mener at DeliverIt ikke overholder reglerne.

 

Kontakt oplysninger:

DeliverIt – Karen Brahes vej 8. 5000 Odense C

CVR:37049344

Telefon: 93 866 766

Kontakt@deliverit.dk